Stiri

INFORMATII UTILE

PROGRAM REZERVARI SI INFORMATII:

CALL CENTER : TEL 0250 997 numar cu tarif normal!; ORAR : L - V 06:00 - 20:00; S - D 06:00 - 18:00;

AG. TIMISOARA : TEL 0733032930; ORAR : L - V 06:00 - 22:00; S - D 06:00 - 17:00;

AG. PETROSANI : TEL 0254540059; ORAR : L - V 06:00 - 21:00; S - D 06:00 - 18:00;

AG. TARGU JIU : TEL 0253238121; ORAR : L - D 07:00 - 18:00;

AG. HOREZU : TEL 0250861151; ORAR : L - D 06:00 - 20:00;

AG. RAMNICU VALCEA : TEL 0350414740; ORAR : L - D 06:00 - 17:00

 

Read more...

Mercedes Sprinter transport persoane cu handicap locomotoriu

Transport persoane cu dizabilitati locomotorii

Normandia Service si-a marit parcul auto prin achizitionarea unui autovehicul special modificat pentru transportul persoanelor cu dizabilitati locomotorii, putand astfel sa puna la dispozitie acest vehicul atat pentru utilizatori privati cat si pentru organizatii active pe linia sprijinirii persoanelor cu dizabilitati, ONG-uri, Primarii, etc.

Venim astfel in sprijinul acestei categorii de persoane pentru a le facilita deplasarea dintr-o localitate in alta, la spitale sau oriunde este nevoie.

Autovehiculul marca Mercedes Sprinter este dotat cu 3 posturi pentru carucioare rulante prevazute cu centuri pentru imobilizare precum si 5 scaune pentru persoanele insotitoare.

Poate fi inchiriat individual sau pentru grupuri sunand la numarul de telefon 0733032900.

Read more...

NOUTATI ! PLATA CU CARDUL IN AUTOCAR!

Mentiuni privind plata cu cardul in autocarele NORMANDIA:

- este un proces in curs de implementare prin care dorim sa intampinam calatorii nostri cu un sistem modern de plata!

- momentan doar in autocarele in care este semnalizata prin stikere prezenta POS-urilor bancare la bord se poate face plata cu cardul!

- va sfatuim sa aveti in vedere si varianta platii cu numerar deoarece pot aparea situatii in care nu se poate face plata cu cardul datorita comunicarii defectuoase sau a problemelor tehnice legate de POS!

Read more...

Protectia datelor personale

Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date va intra in vigoare incepand cu 25 mai 2018 si poate fi descarcat de pe http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

SC NORMANDIA SERVICE SRL cunoaște importanța prelucrării datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora prin respectarea Regulamentului 679/2016.

La sectiunea Termeni si conditii gasiti Nota Informativa ce contine drepturile dvs. privind prelucrarea si protectia datelor personale.

 

 

Read more...

Horezu – Normandia și înapoi

Sunt 35 de ani de când am devenit cetățean al orașului Horezu, atunci când am reprezentat, pentru prima dată, orașul nostru în Normandia, într-un turneu cu ansamblul folcloric Brădulețul, al Casei de Cultură.

Astfel și-a început prezentarea Gabriel Pavelescu, directorul general Normandia Service, cu ocazia evenimentului de aniversare a 20 de ani de existență a companiei. Așa a început istoria unei firme românești de succes, strâns legată de evoluția României și de drumul european al țării noastre.

În 1992, un român ajunge în Franța și caută să se angajeze. Acolo, găsește o familie de francezi care îl primește și îl angajează. Și, de aici, începe o poveste demnă de un roman, în care celebrul „fraternité” franțuzesc își atinge adevărata valoare. După șapte ani, Gabriel Pavelescu nu mai poate lucra în Franța, legislația și politica momentului îi interzic acest lucru. Legătura nu se rupe însă, ci dimpotrivă… Familia Malherbe din Franța decide să îl ajute să pornească o afacere în România.

În 1997, apare Normandia Service și o poveste cu importante conotații sociale atinge noi dimensiuni, devenind povestea unei afaceri de succes.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...

Romanian Passenger Transport Company of the Year 2017

Pe 30 și 31 martie 2017 s-a desfășurat, la Poiana Brașov, conferința Ziua Cargo dedicată transportului de pasageri, sub titulatura „Ghid inteligent pentru afaceri de succes”. Evenimentul a culminat cu premierea celor mai valoroase companii de transport pasageri din Romania, în cadrul competiției RPTCY 2017.

La categoria „Transport internațional”, marele premiu a fost câștigat de compania Comati PSG, urmată, pe locul secund, de Lilian Express.

La „Transport național”, pe prima poziție s-a situat Normandia Service, pe locul al doilea Balint Trans, iar pe locul al treilea, Alis Grup. La „Transport urban”, compania anului a fost desemnată STP Alba Iulia. Premiul de stabilitate financiară i-a revenit companiei Balint Trans, cel pentru IT a fost adjudecat de STP Alba Iulia, iar cel de popularitate, de Comati PSG. Mai multe detalii puteți afla din numărul din aprilie al revistei Ziua Cargo.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Autentificare