Stiri

SOLIDARI IMPOTRIVA COVID-19

SOLIDARI IMPOTRIVA COVID-19

 

Alegand NORMANDIA ati ales siguranta si confortul unei calatorii fara griji!

In vederea combaterii raspandirii epidemiei de Covid-19 societatea noastră monitorizeaza si evalueaza permanent potentialele riscuri la care ar putea fi expusi atat angajatii firmei cat si beneficiarii serviciilor prestate de firma, stabilind in acest sens o serie de masuri după cum urmează:

  1. se dezinfectează frecvent la garajul societății, la capăt de linie, și ori de câte ori este nevoie, habitaclul mijlocului de transport (scaunele, tetierele, barele de susținere, mânerele de susținere pentru urcare, ușile, geamurile si perdelutele - practic, orice suprafață a habitaclului cu care pot veni în contact călătorii),
  2. fiecare mijloc de transport este dotat cu dezinfectant pentru suprafete si cu gel dezinfectant pentru maini, substantele utilizate fiind autorizate de catre Ministerul Sănătății,
  3. calatorii sunt informati privind obligativitatea purtarii mastii de protectie pe timpul transportului, atat vizual prin stikere cat si sonor prin anunturi facute de catre conducatorii auto la microfon,
  4. pentru vehiculele cu cel puțin două uși, accesul în interiorul vehiculului se va realiza doar pe ușa dinspre partea frontală a vehiculului, iar coborârea pe cealaltă ușă/celelalte uși,
  5. prin stațiile de difuzare din cadrul autogarilor, acolo unde acestea există, se vor comunica permanent informații cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID – 19,
  6. la îmbarcare/debarcare, cât și pe timpul stationarii in autogari, pasagerii vor respecta o distanta de minim un metru unul de celălalt.

Va invitam sa fiti solidari cu noi in lupta pentru combaterea acestei epidemii, pentru a fi erdicata cat mai curand, si pentru a ne putea bucura de libertatea calatoriilor fara restrictii si fara temeri.

Va multumim ca ati ales NORMANDIA !

Read more...

ANUNT : CURSE SUSPENDATE

CA URMARE A PRELUNGIRII PERIOADEI DE PANDEMIE CU COVID 19 AU FOST SUSPENDATE URMATOARELE CURSE:

 

HOREZU - TIMISOARA - plecare din Horezu la 5:45

TARGU JIU - TIMISOARA - plecare din Tg Jiu la 16:15

TIMISOARA - TARGU JIU - plecare din Timisoara la 8:15

TIMISOARA - TARGU JIU - plecare din Timisoara la 18:30 L-V

HOREZU - CLUJ NAPOCA - plecare din Horezu la 12:00

CLUJ NAPOCA - HOREZU - plecare din Cluj Napoca la 12:00

VAIDEENI - BUCURESTI - plecare din Vaideeni la 5:00

BUCURESTI - VAIDEENI - plecare din Bucuresti la 14:15

 

 

Read more...

Protectia datelor personale

Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date va intra in vigoare incepand cu 25 mai 2018 si poate fi descarcat de pe http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

SC NORMANDIA SERVICE SRL cunoaște importanța prelucrării datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora prin respectarea Regulamentului 679/2016.

La sectiunea Termeni si conditii gasiti Nota Informativa ce contine drepturile dvs. privind prelucrarea si protectia datelor personale.

 

 

Read more...

Horezu – Normandia și înapoi

Sunt 35 de ani de când am devenit cetățean al orașului Horezu, atunci când am reprezentat, pentru prima dată, orașul nostru în Normandia, într-un turneu cu ansamblul folcloric Brădulețul, al Casei de Cultură.

Astfel și-a început prezentarea Gabriel Pavelescu, directorul general Normandia Service, cu ocazia evenimentului de aniversare a 20 de ani de existență a companiei. Așa a început istoria unei firme românești de succes, strâns legată de evoluția României și de drumul european al țării noastre.

În 1992, un român ajunge în Franța și caută să se angajeze. Acolo, găsește o familie de francezi care îl primește și îl angajează. Și, de aici, începe o poveste demnă de un roman, în care celebrul „fraternité” franțuzesc își atinge adevărata valoare. După șapte ani, Gabriel Pavelescu nu mai poate lucra în Franța, legislația și politica momentului îi interzic acest lucru. Legătura nu se rupe însă, ci dimpotrivă… Familia Malherbe din Franța decide să îl ajute să pornească o afacere în România.

În 1997, apare Normandia Service și o poveste cu importante conotații sociale atinge noi dimensiuni, devenind povestea unei afaceri de succes.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...

Romanian Passenger Transport Company of the Year 2017

Pe 30 și 31 martie 2017 s-a desfășurat, la Poiana Brașov, conferința Ziua Cargo dedicată transportului de pasageri, sub titulatura „Ghid inteligent pentru afaceri de succes”. Evenimentul a culminat cu premierea celor mai valoroase companii de transport pasageri din Romania, în cadrul competiției RPTCY 2017.

La categoria „Transport internațional”, marele premiu a fost câștigat de compania Comati PSG, urmată, pe locul secund, de Lilian Express.

La „Transport național”, pe prima poziție s-a situat Normandia Service, pe locul al doilea Balint Trans, iar pe locul al treilea, Alis Grup. La „Transport urban”, compania anului a fost desemnată STP Alba Iulia. Premiul de stabilitate financiară i-a revenit companiei Balint Trans, cel pentru IT a fost adjudecat de STP Alba Iulia, iar cel de popularitate, de Comati PSG. Mai multe detalii puteți afla din numărul din aprilie al revistei Ziua Cargo.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...

Normandia Service: 20 de ani de evoluție

Anul acesta, Normandia Service a împlinit 20 ani de la înființare și se poate lăuda cu o carte de vizită impresionantă.

Compania a înregistrat o ascensiune continuă, plecând, în 1997, de la două microbuze și o singură cursă, pentru ca, în prezent, să dețină un număr de 37 autocare și 6 microbuze, ce asigură atât activitatea de transport pentru cele 13 trasee județene și interjudețene, cât și activitatea de transport turistic. Compania are, la ora actuală, 110 angajați și este unul dintre cei mai importanți operatori de transport din România, ocupând una dintre primele trei poziții pe județul Vâlcea, impunând standarde naționale și oferind servicii sigure, plăcute și accesibile pentru aproximativ 2 milioane de călători.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Autentificare