Stiri

PROGRAMUL CURSELOR DE SARBATORI

PROGRAMUL CURSELOR NORMANDIA

IN PERIOADA SARBATORILOR DE IARNA 2023 - 2024

 

CURSA

24.12.2023  - 31.12.2023

DUMINICA

         26.12.2023  - 02.01.2024

                 MARTI

HOREZU-TIMISOARA 05:45

DA

DA

RM.VALCEA-TIMISOARA 06:45

NU

DA

TG JIU-TIMISOARA  01:00

NU

NU

TG JIU-TIMISOARA 04:00

NU

                      NU

TG JIU-TIMISOARA 16:15

NU

NU

BUCURESTI-TIMISOARA 08:30

DA-pana la PETROSANI

DA

TG JIU-CLUJ NAPOCA 05:00

DA

DA

TG JIU-CLUJ NAPOCA 10:45

NU

DA

HOREZU-CLUJ NAPOCA 12:00

NU

DA

VAIDEENI-BUCURESTI 05:35

NU

DA vine B3

PETROSANI-BUCURESTI 00:30

DA

NU

HOREZU-SIBIU 06:00

NU

DA

TIMISOARA-BUCURESTI 07:00

DA

DA-din PETROSANI

TIMISOARA-RM.VALCEA 10:30

DA

NU

TIMISOARA-TG JIU 08:15

                       NU

NU

TIMISOARA-TG JIU 16:30

NU

NU

TIMISOARA-TG JIU 18:30

NU

NU

TIMISOARA- HOREZU 14:00

DA

DA

CLUJ NAPOCA- TG JIU 09:15

DA

NU

CLUJ NAPOCA- HOREZU 12:00

DA

NU

CLUJ NAPOCA- TG JIU 15:00

NU

DA

BUCURESTI-VAIDEENI 14:15

NU

NU

BUCURESTI-PETROSANI 15:15

Pana in Tg.Jiu

DA

SIBIU-HOREZU 14:00

NU

DA

 

IN ZILELE 25.12.2023 SI 01.01.2024 NU SE CIRCULA

Read more...

NOUTATI ! PLATA CU CARDUL IN AUTOCAR!

Mentiuni privind plata cu cardul in autocarele NORMANDIA:

- este un proces in curs de implementare prin care dorim sa intampinam calatorii nostri cu un sistem modern de plata!

- momentan doar in autocarele in care este semnalizata prin stikere prezenta POS-urilor bancare la bord se poate face plata cu cardul!

- va sfatuim sa aveti in vedere si varianta platii cu numerar deoarece pot aparea situatii in care nu se poate face plata cu cardul datorita comunicarii defectuoase sau a problemelor tehnice legate de POS!

Read more...

Protectia datelor personale

Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date va intra in vigoare incepand cu 25 mai 2018 si poate fi descarcat de pe http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

SC NORMANDIA SERVICE SRL cunoaște importanța prelucrării datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora prin respectarea Regulamentului 679/2016.

La sectiunea Termeni si conditii gasiti Nota Informativa ce contine drepturile dvs. privind prelucrarea si protectia datelor personale.

 

 

Read more...

Horezu – Normandia și înapoi

Sunt 35 de ani de când am devenit cetățean al orașului Horezu, atunci când am reprezentat, pentru prima dată, orașul nostru în Normandia, într-un turneu cu ansamblul folcloric Brădulețul, al Casei de Cultură.

Astfel și-a început prezentarea Gabriel Pavelescu, directorul general Normandia Service, cu ocazia evenimentului de aniversare a 20 de ani de existență a companiei. Așa a început istoria unei firme românești de succes, strâns legată de evoluția României și de drumul european al țării noastre.

În 1992, un român ajunge în Franța și caută să se angajeze. Acolo, găsește o familie de francezi care îl primește și îl angajează. Și, de aici, începe o poveste demnă de un roman, în care celebrul „fraternité” franțuzesc își atinge adevărata valoare. După șapte ani, Gabriel Pavelescu nu mai poate lucra în Franța, legislația și politica momentului îi interzic acest lucru. Legătura nu se rupe însă, ci dimpotrivă… Familia Malherbe din Franța decide să îl ajute să pornească o afacere în România.

În 1997, apare Normandia Service și o poveste cu importante conotații sociale atinge noi dimensiuni, devenind povestea unei afaceri de succes.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...

Romanian Passenger Transport Company of the Year 2017

Pe 30 și 31 martie 2017 s-a desfășurat, la Poiana Brașov, conferința Ziua Cargo dedicată transportului de pasageri, sub titulatura „Ghid inteligent pentru afaceri de succes”. Evenimentul a culminat cu premierea celor mai valoroase companii de transport pasageri din Romania, în cadrul competiției RPTCY 2017.

La categoria „Transport internațional”, marele premiu a fost câștigat de compania Comati PSG, urmată, pe locul secund, de Lilian Express.

La „Transport național”, pe prima poziție s-a situat Normandia Service, pe locul al doilea Balint Trans, iar pe locul al treilea, Alis Grup. La „Transport urban”, compania anului a fost desemnată STP Alba Iulia. Premiul de stabilitate financiară i-a revenit companiei Balint Trans, cel pentru IT a fost adjudecat de STP Alba Iulia, iar cel de popularitate, de Comati PSG. Mai multe detalii puteți afla din numărul din aprilie al revistei Ziua Cargo.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...

Normandia Service: 20 de ani de evoluție

Anul acesta, Normandia Service a împlinit 20 ani de la înființare și se poate lăuda cu o carte de vizită impresionantă.

Compania a înregistrat o ascensiune continuă, plecând, în 1997, de la două microbuze și o singură cursă, pentru ca, în prezent, să dețină un număr de 37 autocare și 6 microbuze, ce asigură atât activitatea de transport pentru cele 13 trasee județene și interjudețene, cât și activitatea de transport turistic. Compania are, la ora actuală, 110 angajați și este unul dintre cei mai importanți operatori de transport din România, ocupând una dintre primele trei poziții pe județul Vâlcea, impunând standarde naționale și oferind servicii sigure, plăcute și accesibile pentru aproximativ 2 milioane de călători.

Citeste intreg articolul pe Ziua Cargo

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Autentificare