Stiri

PROMOTII DE SARBATORI ! LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ! IAR PENTRU CEI CARE SE GRABESC SA ALEAGA NORMANDIA LE OFERIM UN TARIF UNIC DE 9,99 LEI PENTRU ORICE DESTINATIE !

REGULAMENTUL PROMOTIEI

Sectiunea I.

Promotia se desfasoara in perioada 01.12.2018 – 31.12.2018 si se aplica doar pentru biletele achizitionate online de pe web site-ul www.normandiatransport.com sau de pe platforma partenerului nostru www.autogari.ro .

Sectiunea II.

Tarifele promo si mecanismul promotiei.

Numarul biletelor promo este limitat, reducerea se aplica doar pentru anumite destinatii si pentru un numar limitat de curse si se achizitioneaza online in ordinea cumpararii acestora, dupa principiul “primul sosit, primul servit”.

Sectiunea III.

Modificarea regulamentului.

SC NORMANDIA SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si/sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia si/sau sa schimbe regulile de participare, dar avand obligatia de a anunta calatorii in mod official, pe siteul propriu sau pe pagina de Facebook.

Astfel modificarile vor fi facute publice cu cel putin 24 ore inainte de intrarea acestora in vigoare.

Sectiunea IV.

Termenii si conditiile privind regimul biletelor promo achizitionate online.

-          Biletele promo online nu pot fi anulate sau reprogramate.

-          Utilizatorii biletelor promo online au obligatia printarii si prezentarii biletelor la imbarcare, acest fapt fiind necesar in cazul unui control in trafic din partea institutiilor abilitate ale statului!

More in this category: Protectia datelor personale »

Autentificare